Hej alla !

Ska försöka hålla bättre koll på den här sidan, så skriv gärna.

Marie-Louise

Antal inlägg: 217

Ditt namn:

Din e-postadress:

Din hemsida:

Ditt meddelande:

:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove)
:O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)

2021-06-01 13:43:42 - Helena, helena.attefall.95@outlook.com, www.djurforsakring.nu

Gud så söt Campilios Mera är! :D

2015-08-31 23:01:23 - Pia, pia@lindbom.org

Hej Marie-Louise! Ser fram emot dina bilder. Tror säkert att du fixar det. Uva har haft en skön sommar med alla barnbarnen och segelturer med matte och husse. Nu börjar träningen inför jakten i höst. Hoppas att du får en skön höst. Kram Uva-fam. :)

Svar: Hej, så roligt att höra ifrån er - där på västra kanten. Alltid lika trevligt. Jaa, det har väl varit en bra hundsommar vädermässigt och har Uva haft massa barn att hålla koll på så har det väl varit ännu bättre. Spännande med den kommande hösten, önskar en bra jakthöst. Många kramar, Marie-Louise

2014-04-20 19:47:56 - Anna och Jan Sjöström, jan_anki@hotmail.com

Hej från oss i Nora!
Hilda från G-kullen 2014 har precis fått sitt 3 mån vaccinering. Älska livet, speciellt när hon får åka med husse på skogsturer. Sover hela nätterna, nästan helt rumsren älskar sönderkokat älgkött.Glad Påsk till alla taxälskare.(flower)

Svar: Hej,:) Glad Påsk på er! Låter jättebra att Hilda har anpassat sig redan, vi förstår att hon trivs. Hälsningar från oss

2014-04-17 14:39:04 - Else-Marie och Tage och Halma, skogsbergsshetland.se

Vill önska er en riktigt god och Glad Påsk !

Svar: Hej, En riktigt Glad Påsk till er och krama Halma från oss. (flower)

2014-04-03 20:05:19 - Fredrik Geijer, geijer85@hotmail.com

Riktigt fina kort på Hajen,han kommer få ett bra hem här i Filipstad och i Bohuslän :)
Vi längtar tills Måndag när vi ska hämta honom :)

Svar: Hej Fredrik! Tack, vi är övertygade om att Hajen får det jättebra :), vi ses på måndag. Stellan o. Marie-Louise

2014-03-30 19:21:42 - Pia, pia@lindbom.org

Hej där uppe i Värmland. Hoppas att ni har en lika härlig vår som vi har här. Vilken helg det har varit! Fullt upp i trädgården och tackorna lammar. Rolig tid. Tittade i en gammal almanacka och såg, att det idag är exakt 6 år sedan, som vi hämtade hem Uva! Hu vad fort det har gått. 6 härliga år med vår going. Nu är det snart dags för ryckning och i väntan på det ligger hon gärna i trädgården på dagarna och solar. Ha en riktigt skön vår. Kram Uva-fam (flower)

Svar: Hej!(flower) Ja vad tiden går, Uva är från Oljas första kull och nu har vi lämnat hennes sista valpar. Olja får nu bli pensionär. Våren är fin här med, vi skulle också vilja ha får men man hinner inte allt. Glada Värmlandshälsningar

2014-03-15 22:52:22 - Veroni, veroniridde@hotmail.com

Hej mor och far!! Kikade in och såg de fantastiska bilderna!! :) hoppas på att vi kan komma och hälsa på snart och hämta Carl och Charlotte, vi saknar dom! Ha det gott! och mamma, jag har lagt en bild på din facebook. Kramar

Svar: Hej, Vi hoppas också att ni kan komma snart. Ha det gott och hälsa till barnen. (flower)

2014-03-08 14:48:45 - Veronica, vblixt@hotmail.com

Tittade in och såg de otroligt fina fotona på de små Olja Mollebäbisarna. Så söööta. Molle hälsar till sina småttingar.(heart)

Svar: Hej, Kul att du är inne och tittar på dina "barnbarn":). Vi ses till helgen.

2014-02-15 16:36:57 - Else-Marie och Tage, skogsbergsshetland.se

Jättefina bilder. Men håller med föregående talare: kan vi inte få fler bilder ???? :)

Svar: Tack, I morgon söndag är Aquas valpar 2 veckor då tar vi nya bilder :) Ha det bra.

2014-02-14 17:09:42 - Ida, idamariachristina@hotmail.com

Vilka fina bilder, speciellt på "H-kullen", där våran lilla tjej finns. Vi längtar så och är inne varje dag och kollar efter bilder. Allt gott! /Vi i Fagersta (flower)

Svar: Hej,Tack. Jo visst ser dom fina ut och nu börjar dom att bli individer som utvecklas för varje dag. Många hälsningar

2014-02-09 15:19:33 - Conny Svensson, conny.edhagen@telia.com

Stort grattis till de nya kullarna . De ser ut att må lika bra som vanligt . Ecco är underbar . Tyvärr kan jag inte släppa honom . Det är inte nog med att det är vargar i skogen . För två veckor sedan blev han anfallen av en lösspringande Schäfer när jag var ute och gick med honom . Som väl var gick det bra !

Ecco , Yvonne o Conny

Svar: Tack, ja de mår jättebra. Tur att det gick bra med Ecco, men vad tråkigt att han inte kan få jaga :(. Hoppas att det kan bli vargfritt till nästa år. Hälsningar Stellan o. Marie-Louise

2014-02-05 21:04:21 - Pia, pia@lindbom.org

Grattis till alla valpar. Fantastiskt. Hoppas att allt går bra med dem. En go kram till Olja från Uva och alla oss andra här på ön.
;)

Svar: Hej och tack! Ja, nu har Uva fått halvsyskon (igen:)),visst är det fantastiskt med de små liven. Ännu roligare blir det när de börjar springa omkring. Ha det gott / Stellan o. Marie-Louise

2014-02-02 21:29:07 - Else-Marie och Tage, skogsbergsshetland.se

Grattis till ännu en fin valpkull, ser fram emot att få träffa dem :D

Svar: Tack, De är jättefina, det är lugn och ro i valplådan. Ha det så bra, vi ses

2014-01-31 18:57:25 - Veronica, vblixt@hotmail.com

Grattis till de fina valparna. De ser jättesöta och välmående ut. Pappa Molle är såå stolt. Hälsa mamma Olja och krama om henne så gott.(inlove)

Svar: Hej, Tack själv för Molles medverkan. De fyra sover äter och växer.

2014-01-23 23:06:08 - Jan Svensson, jan@takeoff.se

Jag var "tvungen" att titta in för att se hur det går med nedkomsten. Såg att valparna kom idag - Grattis.
Mvh/Jan S

Svar: Hej, Tack, det är skönt när det är över. Nu väntar vi med spänning på nästa valpning.

2014-01-17 22:16:13 - Else-Marie, skogsbergsshetland.se

Tiden går fort, men ändå sakta. Jag/vi längtar så tills valparna ska födas och vi vet om vi får vår lilla tjej. Hoppas verkligen att allt går som det ska med tikarna. ;)

Svar: Hej, Ja, det börjar dra ihop sig nu. Både Olja och Aqua är runda om magen, vi hör av oss när vi vet.

2013-12-25 11:21:47 - Elisabeth&Robert Bönfors, elisabethmattiasson2@hotmail.com

God fortsättning på julen och
Gott Nytt År!!!

önskar

Taxi (Eter) med familj(flower)

Svar: Vi önskar också God fortsättning och ett Gott Nytt År till "Taxifamiljen"

2013-12-24 11:28:35 - Ann & Lasse Pettersson, lugnetlasse@bredband.net

En riktig GOD JUL och GOTT NYTT ÅR
Kul med den fina bilden i Taxen
nu är också Stribukkens Chilli utställningschampion
Ann, Lasse & Soja

Svar: Hej! Grattis till Championatet! God fortsättning och Gott Nytt År

2013-12-23 12:32:32 - Stefan Svensson, sgs.svensson@gmail.com, sites.google.com/site/svenssonskovde/keila

Hej! Tack för trevligt telefonsamtal och den fina julhälsningen i Taxen. Är lycklig ägare till Flashing´s Keila, e Campilios Cilja. Keila är en fantastisk hund, både här hemma och i skogen.
Är bekant med Dan Thorsén i Björneborg och mina svärföräldrar är hans grannar. Det vore så kul att hälsa på nån gång fram på vårkanten, när vi är i Björneborg.
Många hälsningar
Stefan Svensson, Skövde:)

Svar: Trevligt, Hör av er när ni kommer till Björneborg. Hälsningar från oss.

2013-12-19 15:05:45 - Pia, pia@lindbom.org

En riktigt GOD JUL och GOTT NYTT ÅR på er. Vilken härlig taxradda i Taxen. Kul med kommande valpar. Ser fram emot Stellans bilder och hoppas att allt går bra. Uva har haft en jättebra höstjakt. Nu har vi värsta gråväder,regn och mörkt hela dagen. Hoppas på lite snö fram över. Ha det gott och så "hörs" vi nästa år. Kram från Uva-fam. :)

Svar: Hej, Så roligt att ni haft en bra jakthöst. Vädret här har också varit grått och trist. Vi tror att tikarna är dräktiga så det blir spännande. Alltid lika roligt att höra ifrån er. GOD JUL och GOTT NYTT ÅR till er alla.(flower)(flower)

2013-09-12 15:21:50 - Pia, pia@lindbom.org

Hej däruppe i Värmland! Hoppas att ni som vi har haft en fantastisk sommar. Vi har fått många och långa segelturer och Uva har naturligtvis varit med. En riktig "skeppshund". Hon gillar verkligen sjölivet. Nu börjar snart jaktsäsongen och hon verkar ana att den är på gång. Ser fram emot en skön höst och god jaktlycka. Ha det så gott.
Kramar från Uva-fam. :)

Svar: Hej på er!:) Den där Uva har det bra minsann, som både får vara till sjöss och till skogs. Sommarn har varit underbar för både oss och bina, som samlat massor med honung. Hälsa alla och krama Uva särskilt från oss.(flower)

2013-08-21 14:55:27 - Lena Friberg, lenafri@hotmail.com, www.nicombergas.se

Grattis till er och min favorit Blender!!! Det är killen hela dagen det, vilken charmör!!! Han stal mitt hjärta för ett år sedan och har inte lämnat tillbaka det! (heart)(star)(flower)

Svar: Hej Lena, Jätteroligt att du gillar vår Blender. Tack för de fina bilderna på valparna. Må så gott och hälsa till Bo.(flower)

2013-05-27 20:17:15 - Lena Friberg, lenafri@hotmail.com, www.nicombergas.se

Grattis till er och hjärtekniparen Blender! Sony-barnen mår finfint i valplådan och växer så att det knakar!

Hälsningar Lena(flower)(flower)(flower)

Svar: Hej!Tack,Blender står här och viftar med hela kroppen :). Snart är det full fart i valplådan, det ska bli spännande att få se när de små liven blommar ut (flower). Ha det gott och hälsa de "små" från Sony och oss.

2013-04-02 19:10:18 - Yvonne Take, yvonne.take@gmail.com

Hej alla syskon i Ä:kullen 2010. Här kommer ett något försenat GRATTIS på 3-ÅRSDAGEN från Äzzo! Och en hälsning till uppfödarhusse-matte förstås! En Glad Vår till Alla! Kram från Äzzo med matte Yvonne(flower)

Svar: Hej Äzzo och matte!! Vi tycker det var nyss vi lämnade Äzzo och hans syskon. Tiden går så fort. Nu planerar vi för Äzzos mammas (Olja) sista valpkull. Ha det gott och många hälsningar. (flower) (flower)

2013-04-02 12:18:33 - Pia, pia@lindbom.org

Hoppas att ni fick en Glad Påsk. Vi har haft kallt men soligt. Strandskatan har anlänt, den första nässelfjärillen och några tussilago har också visat sig, så nog finns det hopp för vår i år också. Uva är "vårlurvig" och väntar på ryckning. Önskar er en snar och skön vår. Kram från Uva-fam. :)

Svar: Hej Pia och hela familjen! Nu har ännu en vinter gått till ände, för här sitter koltrasten och sjunger i högsta grantoppen, härligt! Kul att höra ifrån er och att allt är bra. Hälsningar från Oss.(flower)(flower)

2012-12-26 15:18:34 - Pia, pia@lindbom.org

En riktigt GOD FORTSÄTTNING och ett riktigt GOTT NYTT ÅR önskar vi på ön.Uva har så här långt haft en fantastisk jaktsäsong. Hon har fått utdelning på alla sina drev, så det är en väldigt glad hund och husse. Vi fick en vit julaton men idag har det regnat. Hoppas att ni har det bra och mår gott. Kram från UVA fam.

Svar: Tack, Vi hade också en vit jul men nya året börjar med barmark här, nu är det regn och rusk. Härligt att höra att ni haft en bra jaktsäsong :). Vi önskar er GOTT NYTT ÅR!!!

2012-12-26 11:50:30 - Yvonne Take, yvonne.take@gmail.com

:)God fortsättning! Här är det bara bra. Äzzo är jätteduktig i skogen. Nu är det för mycket snö för jakt. Istället håller han igång med lek och bus. Han är en väldigt glad och social hund, som har full koll på rådjuren i trädgården plus en vilsekommen fasan som söker mat och skydd. Vi hoppas på bättre förutsättningar innan jakttiden är slut.
Vi önskar Ett Riktigt Gott Nytt År!
Äzzo och Yvonne.(heart)(heart)(heart)

Svar: Tack, och vi önskar er ETT GOTT NYTT ÅR! Nya året ser ut att börja utan snö, vi får hoppas att du får en fortsatt bra jakt med Äzzo. (flower)

2012-12-24 13:31:43 - Elisabeth & Robert, elisabethmattiasson2@hotmail.com

God Jul & Gott Nytt År

önskar

Elisabeth Robert
Taxi (Eter)(flower)

Svar: Tack, och god fortsättning på helgerna. (flower)

2012-11-21 11:10:07

Hej
Ecco fungerar i stort sett bra , förutom att han springer och;) biter i byxbenen! I skogen går det som planerat , han gör större och större rundor. Men söker hela tiden upp mig. Inget drev ännu trots kontakt med rådjur på åker . De är inte rädda för honom ännu och då kommer han tillbaka till mig .
Ha det .
Hälsningar Yvonne o Conny

Svar: Hej o.tack för bilden på Ecco. Låter bra att han är på gång och att han får skogsvana nu. Ha det bra, vi hörs vidare.(flower)

2012-10-17 23:32:22 - Ann-Helen Widen, info@altersundets.se, www.altersundets.se

Glada nyheter från oss!! Yksi är dräktig så om några veckor föds förhoppningsvis kennelns första taxvalpar:) Kram från fam Widen & Campilios Yksi

Svar: Jätteroligt! då håller vi tummarna.(flower) Hälsningar från oss.

2012-09-14 18:15:00 - Elisabeth & Robert, elisabethmattiasson2@hotmail.com

Hej på er!
Hoppas allt är bra med er o era underbara hundar.
Lille Taxi (Eter) växer så det knakar. Den lille rackarn älskar att vara ute i skogen o plocka svamp med oss, han har även provat på att spåra lite. Lika busig o full av glädje o liv lika gosig o slö o älskar att ligga under täcket i sängen men han är väl inte tax för intet:).När vi va hos vetrinären o tog 12veckors sprutan fick vi mycket beröm över våran lille kille (båda kulorna va på plats)
Ni får ha det så bra så återkommer jag med foto o rapporter om Taxi.
Hälsningar
Elisabeth &Robert

Svar: Hej! Här är allt bara bra. Kul att höra att Taxi verkar vara en typisk tax. Vi ser fram emot att få se bilder. Ha det så bra! (flower)

2012-08-09 12:14:12 - Conny Svensson, conny.edhagen@telia.com

Han sköter sig utmärkt,lite bus är det naturligtvis. Har sovit bra i tre nätter . Nu ligger han bakom ryggen och sover när jag sitter vid datorn . Vi skall gå ut i solen nu . Yvonne o Conny (inlove)

Svar: Det låter bra att han trivs, och har fått det så bra :)

2012-07-30 20:17:44 - Conny Svensson, conny.edhagen@telia.com

Hej . Mycket fina bilder på kullen , men framförallt på Ecco. Nu är det bara en vecka kvar vi längtar. Yvonne o Conny(heart)

Svar: Hej!!! Nu har veckan gått och ni behöver inte längta längre, hoppas Ecco sköter sig. Lycka till! (flower)

2012-07-23 23:13:04 - Robert Bönfors, rbtaxi@msn.com

Hej!!! Vi har sett de underbara valpbilderna, nu räknar vi ner dagarna tills vi får hämta hem vår lille prins.
Hälsningar Robert & Elisabeth

Svar: Hej, Ja, valparna är så roliga nu och tiden går så fort här. Vi ses snart. Hälsningar från oss!

2012-06-29 13:02:44 - Robert Bönfors, rbtaxi@msn.com

Hej!!! Har varit i kontakt med er ett par ggr. på telefon ang. att vi är intresserade av en liten valp från er (hane)Nu undrar vi med spänd förväntan när det är lämpligt att komma att titta på de små grynen. Hälsningar Robert B & Elisabeth M

Svar: Hej! Nästa helg passar oss bra och då är valparna mer på benen. Vi kan höras på tel. under veckan, ha det bra.

2012-06-26 12:48:11 - Pia Lindbom, pia@lindbom.org

Tack för kort, jättekul. Seglingen gick bra. Blev skapligt väder. Uva är en riktig skeppshund med bra sjöben. Har satt på mantågsnät i år så nu behöver vi inte vara rädda för att hon trillar i vid hastig krängning. Fin sommar till er också. Kram Uvafam. :)Ps. ser fram emot Stellans fina valpbilder.

Svar: Skönt att väder och segling blev bra. Låter roligt att Uva trivs på sjön också. Bilder kommer i mån av tid, mycket med bina nu.:P

2012-06-23 21:51:15 - Kjell Håvard Horverak, raatassen@c2i.net, raatassen.com

Gratulerer med så flott kull du har fått med Råtassens J-rex, dette blir nok noen tøffinger på skogen!! Lykke til!! Hilsen Råtassen kennel Norge. :D

Svar: Hej, Tack, Vi tror dom blir bra. Trevlig sommar!

2012-06-21 22:16:57 - Pia Lindbom, pia@lindbom.org

Hej på er! Önskar er en riktigt skön midsommar. Vi ska ut och segla i 3 dagar och hoppas på sol och värme. Fast smhi ser ut att ha andra planer. Hoppas att de har fel. Ha det gott. Uvafam. (flower) Ps. grattis till alla goa valpar

Svar: Hej! Hoppas ni fick fint väder (star)- det hade vi. Vi har haft dataledigt ett tag.Valparna mår jättebra, ha en fin sommar, Krama UVA!

2012-04-17 13:03:57 - Pia Lindbom, pia@lindbom.org

Stort grattis till utställningen i Tvååker. Jättekul för er. Ser vackert ut med alla rosetterna. Ha det gott. Pia :)

Svar: Tack! Skoj att ni tittar in på vår hemsida. Trevlig vår på er!

2012-04-06 22:54:16 - Pa Lindbom, pia@lindbom.org

En riktigt GLAD PÅSK på er alla. Våren (flower)kom med stormsteg här på ön men som vanligt blir det bakslag. Idag drev det t.o.m lite snö. Kul med Olja och lycka till. Tittar in på hemsidan och kollar hur det går. Ha en skön vår. Kramar från Uva-fam.:)

Svar: Hej! och GLAD PÅSK. Parningen med Olja och J-Rex har gått bra,nu är det bara och vänta. Ja, det är skönt att våren är på väg. Många hälsningar från oss här i Värmland. (flower)

2012-02-01 10:42:22 - Conny Svensson, conny.edhagen@telia.com

Min mail adr. hittade ingen bild på Jabba. Såg att Campilios Proffs var farfar till honom . Höres

2012-01-17 23:06:07 - Elisabeth Wahltersson, elisabethwahltersson@hotmail.com

Hallå. Bilturen hem gick bra lite ledsen men sov innan vi kom till karlskoga. Chippen är en snäll och mysig och busig kille. Äter och sover bra.Ha det gott. Chippen och matte

Svar: Så skönt att allt gått bra. Vi saknar honom och hans systrar. Många hälsningar!

2012-01-02 13:46:32 - Jonatan wall

God fortsättning på det nya året.
Här har vi både avslutat det gamla och börjat det nya året med jakt. Igår drev Ella rådjur i 2 timmar med tätt och fint skall. Så vi hoppas snön och kylan väntar ett tag till :-)
Hälsningar från Åriginella med husse och matte.

Svar: Hej, Vilken bra början på nya året! Hoppas det fortsätter så.:) Och GOTT NYTT ÅR till er alla.

2012-01-01 21:38:41 - yvonne take

:)Gott Nytt År:)
önskar
Äzzo och Yvonne

Svar: Vi önskar ER detsamma!(flower)

2011-12-21 19:18:33 - Yvette, yvettegrahs@hotmail.com

God jul önskar vi er alla från Yvette,Fredrik,Britt-marie ,xira o övriga taxar:)

Svar: Vi önskar detsamma

2011-12-18 14:15:13 - Pia, pia@lindbom.org

Nu lackar det verkligen mot jul. Här på ön ser det inte ut att bli någon vit sådan. Stormar och regn har avlöst varandar. Jakten går bra. Idag blev det ett smaldjur. Uva är trött och lycklig. Nu önskar vi er en riktigt GOD JUL och GOTT NYTT ÅR. Kram från Uva-fam. :)

Svar: Hej och Grattis till smaldjuret!:) Här är det nu lite pudersnö men annars har det mest regnat och blåst här också. Tiden går så fort nu, Provas valpar har börjat gå på upptäcktsfärd untanför korgen nu. Det blir en rolig jul med underhållande valpar. Vi önskar UVA-familjen en riktigt trevlig JULHELG!!

2011-12-09 11:33:43 - Sara Svedell, sarasvedell@hotmail.com

Vår fina tax Haddock (Örten född 1999) fick igår somna in pga ålderskrämpor. Han blev 12,5 år varav vi delade 9 med honom. Han har varit en underbar kamrat på alla vis och vi saknar honom redan.
Hälsar familjen Svedell

Svar: Hej! Vi förstår hur ni känner det. Även om han började bli gammal är det svårt att mista en kär familjemedlem. Tack att ni meddelade oss. Hälsningar Marie-Louise o. Stellan

2011-11-22 19:31:54 - Niklas Danielsson, niklas.danielsson@aland.net

Grattis till valparna!! Väntar med spänning på att få se bilder på dem. Zack (Xanté) sköter sig bra i rådjursskogen.
Ha det bra!
Hälsningar från Åland.

Svar: Tack! :) Härlig höra att Zack driver bra! Valparna ser fina ut och bilder kommer. Hoppas ni på Åland har lika härligt jaktväder (+grader)som här. Hälsningar från OSS!

2011-11-21 18:50:51 - Pia, pia@lindbom.org

Grattis till de nya valparna. Va kul. Elvis är säkert en stolt fader "charmknutten". Uva driver rådjur och är överlycklig. Hon är så duktig. Lycka till med nyförvärven.
Kram Uva-fam.;)

Svar: Hej!! Elvis går här och stoltserar och lägger huvet på sne när han hör valparna, han är säkert mycket stolt. Vi förstår att Uva trivs och har det så bra bland rådjuren hos er. Många hälsningar :) (flower)

2011-09-17 20:33:18 - Yvonne Take, yvonne.take@gmail.com

Gratulerar till framgångarna i Kristinehamn!
Äzzo ligger i hårdträning inför jakten. Är borta någon el några timmar åt gången. I torsdags var det riktigt drev. Tyvärr vet jag inte vad det var. Han har ett jättebra skall och kom tillbaka till bilen efter ett par timmar och ca 1,2 mil. Skönt med pejl! Hälsn Yvonne /Äzzo:)

Svar: Tack! Låter lovande, och härligt med ett bra skall. Hoppas det inte blir förmycket snö denna höst/vinter (flower)

2011-09-14 11:28:13 - Pia, pia@lindbom.org

Grattis till alla duktiga Campilios taxar. Man blir stolt att höra till skaran. Hos oss på ön håller vi på träning (kondition) inför rådjursjakten. Svårt att släppa Uva på öarna för vi har haft en stormig höst så här långt. Hu ett sådant blåsande!! Hoppas att ni alla mår bra.
Kram Uva-fam.;)

Svar: Hej o. Tack! :) Vi är jätteglada att det gick så bra. Hoppas att Uva får jaga mycket nu i höst så inte vädret ställer till. Här är allt bra förutom att vår lönn blåst ner. :(

2011-09-07 20:51:12 - marie holmberg, marie.holmberg@harnosand.se

Hej!
Här upp i norrland har Xello "Ymer" det bra. Han gör hela tiden framsteg. Dock har han nu börjat
rymma när vi tar våra skogspromenader. Han skallar/driver men vad han driver vet vi inte, men lycklig är han! Den 9 oktober ska han få göra debut på utställning i Timrå. Vi gör det mest för kul, men visst lite spännande är det också. Men hur det än går är han den tjusigaste taxen i världen får oss. Vi tar gärna emot tips om det är något särskilt vi bör tänka på. / Marie, Peter och Ymer :)

Svar: Hej, Kul att ni ställer ut Xello, ska bli spännande att se hur det går. Vi hörs vidare (flower)

2011-07-28 16:43:47 - Emelie Bäckman, emy_anka@hotmail.com

Hej!
Hoppas allt är bra med er. Igår blev Apollo biten av en huggorm så just nu ligger han inne på Färjestad. Han är ganska medtagen och ev kommer dem få operera bort främre delen av tungan. Fick även ormserum idag. Ska bli kvar där i natt med. Stackars liten(heart) /Emelie & Martin

Svar: Skönt att det ser ut att ha rättat till sig med Apollo, (flower)

2011-07-22 10:04:59 - Stellan Hallström, stellan.hallstrom@eyespray.com

Hej Marie-Louise & Stellan!

Idag firar vi Önjas (Ronjas ) födelsedag här i Sannäs.
Ronja sprider så mycket glädje bland andra hundar/hundägare (inlove)här i samhället. Ni kommer säkert att få kontakt med några som är intresserade att titta på Era fina hundar. Ha det bra vi hörs.
Mvh/Stellan

Svar: Hej! Tänk att Ronja och Pöjkera är redan ett ÅR. Så kul de hade i vintras i snön när Ronja var på besök. Många Hälsningar Från oss!:)

2011-06-24 00:01:44 - Pia, pia@lindbom.org

Vi önskar er alla en riktig skön och glad midsommar.
Soliga hälsningar från Uva familjen.:)(flower)

Svar: Hej!!! Vår midsommar gick alldeles för fort... Ha det så skönt nu i sommar, vi hörs!(flower)

2011-05-24 23:10:35 - Marianne, www.dulcamara.no

Hei,

Kjempefin webside med utrolig flotte bilder!!
Imponerende...
Lykke til med hundene i 2011!
Mvh
Marianne

Svar: Tack, för de fina orden, och lycka till själv med era hundar.

2011-05-11 15:56:57 - Emelie Bäckman, emy_anka@hotmail.com

Hej på er!
Nu har jag och Apollo anmält oss till utställningen på Gräsdalen :)hoppas vi ses då! MVH Emelie och Martin

Svar: Kul! då ses vi där :)

2011-05-02 10:18:44 - Pia, pia@lindbom.org

Hej!
Oh va kul det var att träffa er i Ua. Hoppas att det gick bra och att ni hittade ut ur stan. Hoppas också att vi ses igen. Ha en fortsatt skön vår.(flower) Kramar till er alla.
Uva-fam.

Svar: Hej! Jättetrevligt att träffas, kul att få se Uva live och så fin och trevlig hon är. Allt gick bra och vi hittade ut ur stan ( bara med en liten omväg:)). Vi ses och hörs. Många hälsningar.

2011-04-22 15:07:37 - Niklas, niklas.danielsson@aland.net

GLAD-PÅSK hälsningar från ett soligt Åland!
Hoppas att allt är bra med er. Här är det bara bra.Sussie o Nicke med hundar hälsar.

Svar: Hej Sussie o. Nicke! Här är också Soligt o. fint. Full fart med hundar o. valpar. Krama hundarna och GLAD PÅSK från oss.

2011-04-18 22:06:37 - helena andersson, racer.emma@hotmail.com

Glad -påsk önskar Änja i Väse,som firar påsk i Kivik.(inlove)

Svar: Tack, Ha en trevlig Påsk ni också! (flower)

2011-04-05 16:41:50 - Agnes Berg, agnes@bergsholma.se

Hej på Er!
Hur går det för lille Rasmus och Rimma?
Vi längtar efter att få träffa dem.
Hälsningar Agnes och Erik(heart)

Svar: Hej, Allt är bara bra. De har blivit busiga de små. Hälsningar från oss alla, (flower)

2011-04-01 15:36:05 - Yvonne Take, yvonne.take@gmail.com

Grattis på 1-årsdagen till alla mina kullsyskon!
önskar Äzzo i Säffle.(flower)
Hälsar även till mamma Olja och pappa Algot, Marie-Louise och Stellan.(heart)
Ps Matte hälsar också.Ds

Svar: Tack för hälsningen, så fort tiden går. (flower)

2011-03-30 21:38:55 - Mikael B, www.sjöstadenskennel.se

Hittade din sida ,fina hundar fin
hemsida

Svar: Trevligt att du tycker om vår hemsida.

2011-03-28 12:46:04 - Agnes Berg, agnes@bergsholma.se

Hej Stellan!
Vilken fin motiv Du har hittat åt Rasmus!
Han är en riktig liten chokladbit.
Många hälsningar
Agnes(flower)

Svar: Han är fin Rasmus, och tack för rekvisitan.

2011-03-10 20:09:48 - marie holmberg, marie.holmberg@harnosand.se

Hej! Jag har blivit ägare till Campilios Xello, kallad Ymer. Han har bott hos oss i 2 veckor. Jättekul att se bilderna han och hans kullsyskon, bara så himla söta.:)(star)

Svar: Hoppas vi får träffa honom med familj. Hälsningar Marie-Louise o. Stellan

2011-03-01 10:23:42 - Agnes Berg, agnes@bergsholma.se

Hej!
Vilka fina valpar Rimma fick och hon sköter dem så bra!(heart)De är så välmående.(inlove)
Vi längtar efter att få träffa dem (heart)

Svar: Hej, Ja, de är runda och goa och snart öppnar de ögonen (flower)Många hälsningar...

2011-02-26 22:01:19 - Marie-Louise

Roger Gustavsson

Du glömde skriva din

e-mail adress

2011-02-08 18:19:49 - Yvette, yvettegrahs@hotmail.com

Hej!Grattis till dem fina valparna man blir såå sugen.Alla våra taxar mår bra.Kommer ni på utställningen i Lidköping d 7-8 maj?Kanske ställer ut xira.Mamma hälsar så mycket.Pussa alla valpar från oss.MVH Yvette:D

Svar: Tack, De är underbara de små, och nu börjar de bli roliga också. Vi har inte kommit så långt i planeringen men hoppas att det passar in för oss. Skulle vara roligt att träffa Xira och er. Hälsa ALLA!(flower)

2011-02-03 11:34:07 - Camille, camille.ridde@hotmail.com

Grattis till valparna, Liva!
Jag saknar mina små fyrbenta vänner i Noret! Kramar från Australien :D

Svar: Liva tackar och vi tackar för de goa kramarna, lilltösa.

2011-02-02 21:02:45 - Niklas, niklas.danielsson@aland.net

Hej! Ni har ljuvliga bilder på Liva valpar. Blir sugen på att skaffa en till tax när jag ser bilderna. Hoppas att allt är bra med valparna och Liva?
Varma Ålandshälsningar till Er alla!

Svar: Hej! Allt är bara bra, och valparna har börjat äta och upptäcka omgivningen. Många hälsningar från oss

2011-01-21 20:56:05 - Kennel Bellomis, www.bellomis.se

Grattis till Livas och X-mans valpar!!!

Svar: Tack, de är fina, ska bli spännande att följa dem.

2011-01-13 06:44:38 - stellan, stellan.hallstrom@eyespray.com

Hej Igen!
Förlåt Stellan jag missade Dina actionbilder.
Helt fantastiskt vilka fina bilder på Önja och hennes bror.
Både Linn och jag skrattade gott.
Mvh/Stellan

Svar: Hej, Kul att ni tyckte om bilderna, det är tax-samt att fota dom.:D

2011-01-11 20:16:08 - Yvonne Take, yvonne.take@gmail.com

GRATTIS OCH LYCKA TILL MED DEN NYA VALPKULLEN!!
Yvonne o Äzzo:)

Svar: Tack, Det är fantastiskt! :)

2011-01-11 12:55:56 - pia, pia@lindbom.org

Hej på er!
Grattis till ännu en härlig valpkull. 7 valpar, fantastiskt. Lycka till. Kramar till "mormor".
Uva-fam.:D

Svar: Hej Uva-familjen! Tack! Vi är jätteglada.(flower)

2011-01-10 12:34:06 - Niklas, niklas.danielsson@aland.net

Hej och GRATTIS till C. Liva valpar. Storebror Zack (C. Xante) hälsar glatt till småsyskonen.
Soliga vinterhälsningar från Åland hälsar även Nicke o. Sussie

Svar: Hej Åland! Tack, Storebror kan vara mycket stolt, de är underbara.:)

2011-01-07 15:24:18 - Agnes Berg, agnes@bergsholma.se

Hej,
jag undrar när Ni har valpar närmast?

Vår älskade tax blev änlahund för en månad sedan

Svar: Hej, Valpar finns nu!(star)

2011-01-03 20:16:49 - Ann-Helén, info@altersundets.se, www.altersundets.se

Yksi med familj önskar er En God fortsättning på 2011 och lycka till med valpkullen!

Svar: Tack! Nu har valpkullen kommit. God fortsättning ni också.(flower)

2011-01-01 18:42:57 - Yvonne, yvonne.take@gmail.com

Hej!Har firat nyår och fyllt nio månader och vill gärna passa på att skicka en hälsning till mina kull-syskon och önska god fortsättning på det nya året.
Hälsningar Äzzo:P

Svar: Tack Äzzo! Hälsa matte ;)

2010-12-25 14:17:21 - Carina Olsson, carina@skogsraas.com, www.skogsraas.com

Hej på er! Tack för julhälsningen & God fortsättning på helgen!

Carina med familj
Skogsråa´s Kennel

Svar: God fortsättning på nya året!(flower)

2010-12-23 08:27:19 - Annelie, sandhagen@finspong.com

(star)(star)God Jul och Gott Nytt År önskar Xit(nyss 2 år) med familj(star)(star)

Svar: Hej, Vi önskar er och hundarna god fortsättning på 2011(flower)

2010-12-19 14:18:35 - Anita Pettersson, anita.hageby@telia.com

EN RIKTIGT GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR önskar lilla ÄYA (som har blivit stor)och husse och matte.

Svar: (flower)Vi önskar Campilios ÄYA med familj en GOD JUL o. GOTT NYTT ÅR!(flower)

2010-12-17 20:59:30 - Ulrika

God jul och gott nytt år önskar Ulrika/Muskabo!

Svar: (flower)Kennel Campilios önskar Kennel Muskabo GOD JUL o. GOTT NYTT ÅR!(flower)

2010-12-17 11:53:11 - Erling o. Rigmor Storm, erling.storm@hotmail.com

I dag fyller YTTRA två år hon är en glad O, pigg tjej en trevlig familjemedlem o, kamrat.
GOD JUL o. GOTT NYTT ÅR önskar YTTRA med familjSvar: (flower)GOD JUL och GOTT NYTT ÅR från oss i Noret(flower)

2010-12-16 10:33:05 - Pia, pia@lindbom.org

Hej på er!
Från oss alla på ön till er alla på Noret en riktigt GOD JUL o. GOTT NYTT ÅR.
Kram från UVA familjen(heart)

Svar: (flower)Vi önskar er också en Riktigt GOD JUL!!(flower)

2010-11-17 08:37:18 - helena Andersson, racer.emma@hotmail.com

Hej,kul att ni hörde av er.Jag måste medela att våran lilla Änja nu har blivit tonåring och det har blivit röda fläckar efter henne,är det inte lite tidigt? :O

Svar: Hej, Lite tidigt kanske men inte ovanligt att de börjar löpa vid den åldern. Ha det så bra, vi hörs.(flower)

2010-11-09 16:37:08 - Annelie, sandhagen@finspong.se

Hej! En hälsning från Xit och ett snöigt Östergötland. Nu har han kommit igång med jakten ordentligt. En råbock efter 45 min jakt och en timme efter en skovelhjort ( som inte är lovlig nu). Det märks inget av nån tvekan efter närkontakt med hjorten förra vintern. Hoppas allt är bra med er och ha det gott. Kram Xit med familj (flower)

Svar: Så roligt!!! Det kunde ju ha satt sina spår hans förra möte med hjort. Fortsatt jaktlycka, önskar vi.:)

2010-09-28 19:50:11 - Ros-Marie A, rosieand@hotmail.com

Hej!
En hälsning från mig, min familj och C. Vilde.
Vilde är den härligaste tax med så stor personlighet och vi ser fram mot ännu en bra jaktsäsong.
Men jag undrar om ni har några valpar kvar efter Elvis?
Jag har mött många taxar men Elvis var verkligen speciell och jag tyckte omedelbart så mycket om honom.
Hoppas allt är väl med er alla.
Hälsning från oss alla i Töcksfors

Svar: Hej, Ja, C.Vilde och hans syskon blev också en underbar kull. Vår "Elvis" lämnar ingen oberörd, han är härlig! Ja, det finns två hanvalpar kvar. Vi önskar C.Vilde och er God jaktlycka! vi hörs. Många hälsningar...

2010-09-15 12:09:25 - Pia, pia@lindbom.org

Kul med Elvis. Minns våra möte med honom. När vi hälsade på första gången och sedan när vi hämtade hem Uva. Han är en riktig charmprins. Väckte min kärlek till taxen. Allt väl på öa. Drar ihop sig till rådjursjakt och hummerfiske. Härlig höst. Kramar Pia och hela Uvafam.:)

Svar: Hej Uva-familjen!(flower) Ja, Elvis hjälper till och sköter sina valpar, han tycker det är jättekul. Kan hälsa från Uvas syster Uzzi som fick Cert och blev bästa tik i Borgvik. Ja, äntligen är det höst med mindre arbete och mer tid för skogen :). Hälsningar från Noret!

2010-09-06 10:20:36 - Yvonne Take, yvonne.take@gmail.com

Hej!En hälsning från Äzzo, som vuxit otroligt mycket och just nu är mitt uppe i tandömsning och förpubertet och har börjat lyfta på benet. Det roligaste just nu är sädesärlor och rådjursspår.:P
Mvh Yvonne

Svar: Hej, Tiden går fort, han är snart stora pojken. Hoppas han inte biter sönder för mycket. Många hälsningar Marie-Louise o. Stellan

2010-08-22 15:15:14 - Veron Ridde, veroniridde@hotmail.com, www.veronistaxar.zoomin.se

Hej mor och far!! Nu har jag uppdaterat min sida lite. Vi lyckades ta ett par bilder på Carl och Charlotte uppställda, så får ni se hur de har utvecklats. Kika in!! Ha det gott!! Kramar

Svar: Hej Veroni! Fina bilder, fina valpar!;) Ha det bra. Mor o. Far

2010-08-03 21:17:00 - Sven o Susanne, svenne.bergman@telia.com

Hej, minns ni oss från Timrå som köpte Radar o Raitan (efter Grodd o Ujuj). Ruffe (rajtan) är nu 15 år och mår bra. Lite sämre syn o hörsel (men hör när kylskåpsdörren öppnas) och sover kanske lite mer. Ragge (radar) blev 13 år. Ruffe tycker livet är en lek som går på att spåra o jaga harar råttor o fasaner. Många hälsningar från Timrå.

Svar: Hej! Visst kommer vi ihåg er. Jättekul att höra av er. Trevligt att Ruffe är i god form och fortfarande jagar o. leker. Många Hälsningar Stellan o. Marie_louise :)

2010-08-03 20:52:11 - Pia, pia@lindbom.org

Grattis till ännu en härlig kull. Kanonbilder! Uva löper så vi har full koll på ev. friare. Hon går ju alltid lös i trädgården så man vet ju aldrig. Ha en fortsatt bra sommar. Kram från uva-familjen(flower)

Svar: Tack! det är kul med valpar igen. Vi förstår att Uva mår gott med sin frihet i trädgården, kanske hon väntar på någon friare (inlove). Må så gott där i väst! (star) Stellan o. Marie-Louise

2010-08-01 22:57:40 - Niklas, niklas.danielsson@aland.net

Hej och GRATTIS till de nya valparna!
Har haft ledigt och lämnat datorn åt sitt öde en tid men nu kommer vardagen igen.
Zack mår bra och har blivit en stor tax som förstår att ta vara på det goda i livet, vilar på dagarna och springer och busar med Igor på kvällarna när det blivit svalare. Allt är bra här på Åland och snart börjar jaktsäsongen :D
Zack (C. Xanté) med människofamilj hälsar glatt.

Svar: Hej Åland! Tack! Roligt att höra att Zack är som sina släktingar, att njuta o. leka här i livet. Hoppas att det blir en bra jaktsäsong nu i höst. Ha det bra. Hälsningar från oss! :)

2010-07-31 12:47:33 - Helena kjell väse, racer.emma@hotmail.com

Hej, nu är det arbete som gäller.Änja har varit på sin första skogsupplevelse lös.Hon rann som den älv över stock och sten.Vi har inhängnat tomten så hon kan gå lös-vilket hon uppskattat även om en och annan blomma får stryka på foten.Ha det så bra. Helena,Kjell,Änja

Svar: Hej på er! Så nu har ni semestrat färdigt. Skönt för Änja att kunna vara lös. Må så gott!

2010-07-25 11:24:51 - Ingrid Söderström, ingrid.soderstrom@hotmail.se

Hej!
Tack för vykortet. Silver mår bra och njuter av den gotlänska sommaren. Ska ta några bilder på Silver (Ludde) och skicka över till er via mail.

Hälsningar från Ingrid och Tommy

Svar: Det låter bra, vi ser fram emot bilderna. (flower)

2010-07-07 13:54:45 - helenaandersson, racer.emma@hotmail.com

hej jag undrar var fo:Dtona på oljas köpare har tagit vägen?(heart)(heart)

Svar: Hej! Helena o. Kjell och övriga Ä-valpägare, bilderna kommer, min tid har inte räckt till. :( (flower)

2010-06-28 23:07:50 - Anita Pettersson, anita.hageby@telia.com

En sommarhälsning från Äya som har varit ute och seglat i midsommar.
Hälsningar
Anita o Olle

Svar: hejsan, så nyttigt för Äya att få vara med på lite äventyr. Ha en fortsatt bra sommar. Hälsningar Stellan o. Marie-Louis(flower)

2010-06-27 22:08:41 - helena andersson, raceremma@hotmail.com

Nu har midsommar passerat. Vi har den mest bedårande lilla taxfröken som någonsin fötts.Har fått sin andra valp spruta.Nu har vi semester och ska ta en tur med husvagnen, få se hur det går. Vi hörs . Helena och Kjell i väse

Svar: Hej Helena och Kjell! va roligt att höra att Änja charmat er så. Ha en trevlig husvagnstur. :)

2010-06-22 18:58:12 - yvette grähs, yvettegrahs@hotmail.com

Hej!!Önskar er en trevlig midsommar. Nu har vi besök från sthlm,Xira ,Vega o mamma. Hälsningar från hela taxligan Yvette ,Fredrik o mamma(flower)

Svar: Tack! Vi önskar er alla en härlig midsommar.:)

2010-06-21 22:23:26 - Pia, pia@lindbom.org

(flower)Hej Noret! Önskar er en riktigt skön och glad midsommar. Svårt att fatta att vi redan är där. Vi blir färdiga med vårat hö på torsdag,sedan blir det lite ledigt. Ut på holmarna med Uva och bada. (fast det är lite kallt i vattnet ännu).Kramar från Hela Uva fam.(flower)

Svar: Hej! Vi önskar er detsamma, och ha det skönt där ute på holmarna.:)

2010-06-10 08:00:25 - Yvonne, Yvonne.take@ gmail.com

Hej!
Igår lekte jag med en rådjursklöv. Men matte "knyckte" den två gånger och gömde den. Fast jag spårade upp den båda gångerna!!!
Bra va´?
Hälsningar
;)Äzzo (Stolt blivande spårhund!?)

Svar: Låter bra Äzzo. Ja, det gäller att börja i tid. Morbror Sony har varit ute och spårat påkörd älg idag. Hälsa Matte!(flower)

2010-06-08 11:53:12 - Pia, pia@lindbom.org

Lycka till alla nyblivna Campilios valpägere. Är lycklig ägare till en i U-kullen. Superhärlig hund. Nu har ni en härlig tid framför er. Varma sommerhälsningar till er alla och särskilt till Stellan och Marie-Louise.
(flower)Uvafam.

Svar: Tack för de fina orden.Vi önskar er också en härlig sommar, och krama UVA från oss.:)

2010-06-05 20:33:38 - Yvonne Take, yvonne.take@gmail.com

Hej! En härlig första vecka med Äzzo! Han är en tuff liten tax- herre, oräddd och nyfiken. Gillar att åka bil och att ligga i knät och mysa. Han samlar nogsamt alla sina "byten" i bädden och sover tyst o lugnt hela natten.
(heart)hälsn Yvonne

Svar: Hej! Låter som du också fått önskevalpen. Härligt att han sover hela natten. Vi hörs! Hälsn. Stellan o. Marie-Louise:)

2010-06-05 00:29:30 - helena andersson, raceremma@hotmail.com

hej. här kommer en natoinaldagshälsning från er lilla änja.Hon har börjat anpassat sig ricktigt bra ,har en vilja av stål har det visat sig.Gillar att ligga i gröngräset och tugga på maskrosor.Ha det så bra så kommer vidare info från Väse.Kjell och helena(inlove)

Svar: Hejsan! Låter bra att hon är envis, då är det en Tax ni har. Änja, jagar hon fjärilar hos er också :). Hälsn. Stellan o. Marie-Louise

2010-05-27 13:24:03 - Veroni Ridde, veroniridde@hotmail.com, www.veronistaxar.zoomin.se

Uran och Örnie grattar Sony!! 2:a av 90 hundar. Inte illa!!! /kramar

Svar: Sony tackar, det var kul.

2010-05-25 23:33:44 - helena andersson, raceremma@hotmail.com

hej . Är det våran lilla goding som är på kort nr 19 på Oljas kull? helena & kjell i Väse(heart)

Svar: Hej, Nej, men snart kommer det bild på henne!

2010-05-19 09:57:43 - Helena, www.tazzen.se

Fin hemsida och lycka till

Svar: Tack!

2010-05-15 20:51:37 - per o carina från kil, per5@spray.se

Hej!
Tack för hjälpen och råden vid utställningen vid gräsdalen.Är nöjda med dagen och resultatet.Blir flera utställningar.
Hälsningar Per,Carina och Tulo.

Svar: Hej! Kul att ni är så intresserade. Vi hörs. Marie-Louise o. Stellan

2010-05-14 08:31:39 - Veroni Ridde, veroniridde@hotmail.com, www.veronistaxar.zoomin.se

Hej mor och far!

Nu är Urans och Örnies hemsida utlagd, inte helt färdig men kika gärna in.:) Många hälsningar

Svar: Hej dotter! Nu har vi kikat in, BRA! mor o. far

2010-05-13 18:12:05 - Yvonne, yvonne.take@gmail.com

Hej! Tack för senast, för en trevlig stund tillsammans med Er och hundarna! Allt kändes väldigt positivt.
Hoppas allt är väl.
(heart)Hälsn Yvonne

Svar: Hej! Tack själv, Äzzo och alla andra mår jättebra. Hälsn. Stellan o. Marie-Louise

2010-05-07 08:18:04 - Konsumenten

Har köpt er honung mot min hysteriska förkylning. Helt fantastisk! En mycket god smak i kombination med att man vet att bina har surrat omkring på hemmaplan gör mig så nöjd att jag tvingas skriva en rad här.
TACK!

Svar: Hej Honungs-konsument. Tack för ditt beröm. ---------------------------------------- Det här är en ny funktion, att kunna svara.

2010-04-20 23:38:48 - Pia, pia@lindbom.org

Hej på er!
Det är så kul att följa Olja och valparna. Vilka fina bilder. Uva är väldigt lik sin mamma. Ser fram emot fler foton. Ha det gott alla i Noret.
(flower)Hälsn. Uvafam.

2010-04-18 16:06:14 - Veroni, veroniridde@hotmail.com, verrans.blogspot.com

Hej hej i Noret!!
Tänkte berätta att Urans träning är i full gång inför agilitysäsongen!! Vi rusar på i spåret! Han laddar oxå inför nästa utställning!!
Ha det bra!!
Hälsningar /Veroni och stora familjen!!

2010-04-18 08:02:08 - YvonneTake

:)
Vilka härliga bilder på hundarna och naturen i övrigt!!
Man blir helt betagen och varm i hjärtat.
(heart)Hälsning från blivande matte

2010-04-17 20:25:53 - IngridSöderström

He
Hej!
Här kommer en hälsning
från gotland och
Ludde och hans husse
och matte.
(heart)

jjj

2010-04-17 14:10:06 - Annelie, sandhagen@finspong.com

Grattis till alla era goa valpar. Hälsning och lycka till från Xit med familj // Annelie (flower)

2010-04-05 14:08:45 - Pia, pia@lindbom.org

Grattis till er och till Olja. Sååå kul. Uva är en stolt storasyster. De är ju dessutom helsyskon. Hoppas att de blir lika goa och bra som Uva. Lycka till Uva med familj(inlove)

2010-04-04 15:39:32 - Kjell Andersson, racer.emma@hotmail.com

Grattis till alla valpar vilken femetta.
(åtta stycken)

2010-04-03 10:30:01 - Familjen Widén , www.altersundets.net

Glad påsk!! Och grattis till alla fina valpar, oj vad sugen man blir på en sån liten en:)
Hälsningar från Yksi m familj

2010-04-03 00:07:20 - Niklas, niklas.danielsson@aland.net

Grattis till ännu flera valpar! Hoppas att allt gått bra med dessa valpar också.
En riktig påskpresent till C.Olja och till er.
GLAD PÅSK till er från Åland!:)

2010-03-30 19:41:53 - Lasse

Hej
Jag har tittat på dina fågelbilder som är jättefina.

2010-03-28 10:22:25 - Pia, pia@lindbom.org

Jättegrattis till valparna. Villka fina bilder. Hoppas att allt gick bra. Qrra ser stolt ut.
Vårhälsningar från H-ön. Uva med familj;)

2010-03-24 20:56:56 - Niklas, niklas.danielsson@aland.net

Härliga valpbilder! Blir nästan avundsjuk på de nya ägarna till dem.
"Zack" med matte och husse hälsar :)

2010-03-23 18:22:48 - Ros-Marie Andersson, rosieand@hotmail.com

Grattis
Hoppas allt är väl med dom alla. Ser fram mot bilder och få se dom växa till sig.

2010-03-23 14:34:33 - Niklas, niklas.danielsson@aland.net

Grattis till valparna!
Hoppas allt gått bra.
Ha det gott i "vårvädret".
Ålandshälsningar.

2010-03-14 10:24:36 - Margareta Johansson, team1m@hotmail.com, www.kennelteam1m.se

Trevlig hemsida. :)

2010-03-07 16:31:04 - oscar a kjær, oscar.andre.kjaer@proffpartner.no

hei
fin side,blir jo intresang når det er både birøkt og dachs.skall skaffe meg ny dachsvalp så jeg håperdet går bra med parringen
hilsen norsk birøkter

2010-03-06 11:28:37 - kjell o anita sävström, anitasavstrom@live.se

Hej! Vi har just kommit hem från Xelinas första utställning. Hon fick rött band i kval och konk.;) Kjell o Anita Sävström.

2010-02-08 11:12:59 - Pia, pia@lindbom.org

Vad kul med Uran. Uva grattar sin bror. Grattis till alla 2-åringar i U-kullen. Hälsn. Pia :D

2010-01-01 16:21:58 - Annelie, sandhagen@finspong.com

(star)Gott Nytt År till er önskar C. Xit med familj (star)

2009-12-24 21:44:33 - Carina Olsson, kennel@skogsraas.com, www.skogsraas.com

En riktigt God Jul & ett Gott Nytt År önskar vi er!
Carina & Stefan, Elin & Oskar och alla hundar (heart)(star)

2009-12-24 16:27:36 - Pia, Pia@lindbom.org

En riktigt God Jul och Gott Nytt År önskar vi alla på Hamburgö! (heart) Kramar från Uva med familj

2009-12-21 19:40:30 - Ulrika, www.muskabo.info.se

God Jul och Gott Nytt År önskar familjen Muskabo! Ulrika

2009-12-17 19:13:12 - Ann-Helén, info@altersundets.net, www.altersundets.net

Grattis alla i Y-kullen på 1-års dagen!
(heart)Yksi firade med prinsesstårta passande nog:)

2009-12-15 11:50:53 - Niklas, niklas.danielsson@aland.net

Grattis alla syskon Campilios X:are!
Ett år har gått och årets råjaktsäsong börjar bli slut, åtminstone för oss som bor öster med Ålands hav, och det blir harjakt istället.
:D Grattis till alla från "Zack", C.Xanté

2009-11-28 19:43:31 - Niklas, niklas.danielsson@aland.net

Hej på Er!
Julen närmar sig och första advent är här. På Åland firar vi "lillajul" idag, något som inte firas i Sverige vad jag vet. Det är en försmak på julen. GRATTIS till alla era framgångar i prov och utställningar!
Hoppas att ni fått ett tidigare mail med bilder på Zacks (C.Xante)första rådjur. Lyckan var stor för både hund och husse. Hoppas att jakten går bra och att vargarna håller sig borta. Här har vi inte varg men istället har vi för mycket havsörn som ett hot mot speciellt taxar.
Ha en trevlig fortsättning på "vintern"!
Mvh. Nicke o Sussie

2009-10-20 10:38:58 - Pia, pia@lindbom.org

Vad kul med Olja. Jättegrattis. Vi är stolta över att tillhöra Oljas kull. Kram Uva med fam.

2009-10-19 11:25:27 - Veronica, vblixt@hotmail.com

SUPERGRATTIS till Nävers vinst i spår-SM och till alla framgångar i utställningsringen.
Veronica

2009-10-06 18:52:18 - Britt Henriksson, brihen.henriksson@spray.se

Hej!
Vi Umeåtaxar Fix och Boss gratulerar till Campilios alla framgångar.
För 14-dagar sedan träffade matte min brorsa (Boss)här på Backen och hon påstod att vi var mycket lika.Vi trivs och mår bara bra och ännu bättre har det blivit nu sedan matte har blivit pensionär och kan vara med oss hela dagarna.
Mvh.
Genom vår matte Britt

2009-09-11 10:45:32 - Pia, pia@lindbom.org

Villken härlig artikel i Taxen. Så kul att se er alla.Vi har haft en härlig sommar med Uva. Hon stortrivs i båt och på havet. Ha det gott. Kram Pia, Kalle och Uva

2009-09-09 19:22:34 - Linn, linn.ridde@hotmail.com

Hej!

Ville bara hälsa ifrån Ull och Örre som varit väldigt snälla de första dagarna borta från Noret. Nu är det dags för kvällspromenaden!

/Linn

2009-09-02 21:22:17 - Ann-Helén, info@altersundets.net

Vill först gratulera till kennelns alla framgångar! Sedan vill jag berätta att vår Yksi har drivit idag för första gången!! En otroligt mysig hund med stor arbetslust när det gäller:)
Ann-Helén & Göran
www.altersundets.net

2009-08-27 11:41:14 - Kickie Andersson, dovras@bredband.net

Stort Grattis till Nävers vinst i spår-SM !!!

Kickie

2009-08-21 19:47:02 - Mikkels Kennel, viveca@mikkels.se

Varmt GRATTIS till Nävers SM-vinst i spår!!
Viveca

2009-08-18 21:42:05 - Ulrika, kennel Muskabo

STORT GRATTIS till SM vinsten, hälsar Ulrika!

2009-08-18 19:32:03 - Kennel Bellomis

GRATTIS till Nävers SM vinst i spår!!!
Susanne med flock

2009-08-18 07:24:17 - Charlotte Jacobsson, lottie.jacobsson@3mail.se

Stort stort grattis till SM vinsten, det var verkligen bra gjort.

2009-08-17 19:24:19 - Carina, rondodrevets@glocalnet.net

STORT GRATTIS till SM vinsten i spår Alf och Näver.Detta var ni väl värda.
Hälsningar Carina

2009-08-17 13:46:49 - Annika Rönnings, eiaro@hotmail.com

Stort grattis till vinsten på spår-SM. Flott!!!

2009-08-17 00:06:50 - Kicki, ruskabackens@telia.com

Grattis till Campilios Nävers vinst på spår-SM!
Inte bara vacker utan duktig också!

2009-08-15 13:47:01 - Mats Eklund, mats@mbox484.swipnet.se

Många fina bilder på både natur och hundar.

2009-07-22 18:59:44 - Kennel Rozcoe'z

Hej ! Mitt namn är Pia. Jag har en pappa som heter Björn Bergkvist som hade en hund ifrån er som kallades Ludde. Han va så fruktansvärt go den killen o jag vet att pappa o Karin saknar honom jätte mycket. Jag o min man har sagt att när vi blir gammla så ska vi ha en Ludde. Sträck på er ! Ni har så himla fina hundar. Lycka till i framtiden. www.rozcoezkennel.se
Kram Pia ( Björns dotter som är 50 år )

2009-07-14 08:52:59 - doris, doris078@gmail.com

Ich finde den Aufbau der Seite sehr gut. Macht weiter so.
http://www.kostenlose-kontaktanzeigen.tv

2009-05-29 15:00:09 - Emmelie Bäckman, sprite_27_@hotmail.com

Hej! Grattis till BIS i Ånnaboda och alla framgångarna i Gräsdalen! (Bättre sent än aldrig)

http://rufsochdango.webs.com

2009-05-27 22:29:37 - Ulrika

GRATTIS till BIS i Ånnaboda!
Hälsningar Ulrika/Muskabo

2009-05-18 11:04:13 - Niklas Danielsson, niklas.danielsson@aland.net

GRATTIS till framgångarna i Karlstad! Zack (c.Xante)är stolt över sin mor.
Soliga vårhälsningar från Åland.
Nicke o Sussie

2009-05-15 21:28:08 - Bettan & Carina

Vi vill gratulera till lilla Yangs framgång i Uddevalla som BIS-Valp 4-6 månader. Jättekul!Det skall bli roligt att följa valparna i kullen framöver och se vad det blir av dem.

Hälsningar
Bettan & Carina

2009-04-17 17:17:44 - Anki, anki@darkauburns.com

Fina bilder på vackra taxar!
Ha en skön vår!
//Anki m.gammeltaxen C.Kliva

2009-04-13 22:14:46 - Lina Tapper, lenicrown@hotmail.com

Fin hemsida ni har och fina taxar! Jag hoppas få möjlighet att köpa en taxflicka av er så småningom.
Lycka till med framtida kullar,
Hälsningar från fd.lill-matte till Campilios Nessy och kompismatte till lilla Ylle

2009-04-11 17:31:35 - Bettan & Råffe, gustafsson@zeta.telenordia.se

Glad Påsk på er alla.
Tack för infot om vart alla Råffes valpar hamnade. Råffe har just nu fullt upp med en ny parning, det kom en norsk dam på besök idag påskafton. Vi får hoppas att de blir lika fina som de andra han lämnat efter sig. Ha det bra nu i påsk och sköt om er. Vi ska försöka komma igång med utställningar i år.
Hälsningar
Bettan med familj och Råffe Nypon samt alla de andra djuren.

2009-04-10 20:48:00 - Niklas Danielsson, niklas.danielsson@aland.net

En riktigt Glad Påsk hälsas av Zack, kompisen Igor och husse och matte. Allt är bra här på Åland.
Vänligen Nicke och Sussie

2009-04-10 18:58:56 - Fam.Sävström, anita.savstrom@hotmail.com

Exelina hennes husse och matte önskar En glad påsk

2009-03-27 21:21:36 - Paula, paula.s-t@luukku.com

Xhippa fick sitt "finska hundmedborgarskap" i dag med nya reg. nummer FI16408/09. När snö smältar, vi börjar träningen i skogen! Hippa blir skönare varje dag. Hälsningar från Tusby!

2009-03-21 16:16:19 - Helena och Kjell Andersson., racer.emma@hotmail.com

Tack för att du hade tid att prata med oss när vi kom så där oanmälda.Du kan väl höra av dig när du vet något mera.Hälsningar från Väse. Tel 054-840466 Mobil.070-5519038.

2009-03-07 22:02:20 - kjepp håvard horverak, raatassen@c2i.net

det var ei imponerende hjemmeside. har selv vært eier av en hund etter campilios ocean fra stuttleggen kennel i norge men som jeg desverre mistet på jakt. vil ønske dere lykke til videre. hilsen råtassen kennel norge http://raatassen.com/

2009-03-07 12:35:29 - Erling o Rigmor, erling.storm@hotmail.com

Yttra har funnit sig bra till rätta,hon äter sover och leker,är trevlig och har blivit våra bekantas favorit.

2009-02-21 09:18:53 - Sofia & Andreas, s.cederholm@hotmail.com

Här funkar allt också jättebra. Svea och Yawa stortrivs tillsammans!
Det är jätteroligt!!

Hälsningar från Lidköping vid Vänern.

2009-02-15 19:44:38 - Annelie, sandhagen@finspong.com

Hälsningar från Xit. Resan hem gick bra. Cigge och Xit bekantar sig med varandra. Det funkar jättebra. Mvh Annelie m. familj

2009-02-14 22:01:23 - Ann-Helén, info@altersundets.net

Hej på er!
Tack för en fantastisk liten taxtjej som charmar alla!

Ann-Helén & Göran m familj, ägare till Yksi

2009-02-13 12:42:58 - Annelie Runesson, sandhagen@finspong.com

Vilka hundar och fina bilder! Eran hemsida är helt suverän.Vi ses på söndag. Mvh Annelie

2009-02-11 20:28:22 - yvette grähs, yvettegrahs@hotmail.com

Tittar på bilderna,så fina taxar har ni.Ses på fredag då vi hämtar valpen.Mvh Yvette.

2009-02-10 16:18:51 - Ros-Marie, rosieand@hotmail.com

Hej hej.

Har kikat runt på eran fina sida. Jättekul. Jag såg Vann på jakt och han påminner så mycket om sin bror, Vilde.
Samma charmiga, bekymrade rynkor i pannan. Hoppas du kunde se bilderna jag skickade till dej.
/Rosie

2009-01-24 11:07:24 - Erling Storm, erling.storm@hotmail.com

Tack för senast.
Nästa besök hoppas vi att en liten tjej är med oss hem.
Rigmor o Erling

2009-01-17 12:43:05 - Carina Andersson, rondodrevets@glocalnet.net

Hej!
Ringde Alf (Nävers husse) i går för att berätta att Ambras mage nu börjat visa tecken på valpar.Ska bli jätte mysigt med en kull valpar igen.
Mvh Carina Rondodrevets Kennel

2009-01-12 12:16:19 - Ingemari Jansson, ingemari.jansson@telia.com

Lämnar ett litet tassavtryck efter mitt besök. Härlig hemsida med underbart vackra bilder!
Mvh Ingemari Jansson

2009-01-08 15:35:07 - Sofia, cederholm@myway.com

Kikade in här och tittade på massa söta valpar. Letar efter ett litet "syskon" till vår tax Svea :)
Mvh Sofia

2008-12-31 00:15:43 - Liselott Ringman, liselott.ringman@telia.com

Satt och snurrade på nätet och hamnade på er hemsida - jättefin!
Tänk vad åren går, det känns som evigheter sedan vi köpte Zick och Unni av er.
Gott nytt år!
Liselott

2008-12-30 12:10:51 - Reijo Peltola, helenahpeltola@hotmail.com

Grattis till valpkullarna
och ett riktigt Gott Nytt År
Reijo,Helena,Petter och Riks

2008-12-28 19:24:00 - Reijo jääskeläinen, reijo.jaaskelainen@comhem.se

Vi önskar en god fortsättning och ett gott nytt år från mixa och qmla + reijo o leila.

2008-12-26 01:30:43 - Emmelie Bäckman, Sprite_27_@hotmail.com

God-Jul och Gott Nytt År! Önskar Oliwhistars Icarhoz Freez To Ice

2008-12-25 20:18:50 - kjell håvard horverak, raatassen@c2i.net

vi fra råtassen kennel vil ønske dere en god jul og godt nyttår http://raatassen.com/

2008-12-25 11:35:26 - Anki Nordby, anki@darkauburns.com

Vilken fin hemsida!
Visst är det bra med internet, vad gjorde man innan det fanns=)
Ha en trevlig fortsättning på julen och ett gott nytt år.
//Fam.Nordby med alla hundar

2008-12-24 11:44:56 - Fam.Gustafsson, gustafsson@zeta.telenordia.se

Ha en riktigt God Jul & Gott Nytt År! Och Grattis till valparna, Råffe hälsar extra som stolt far till 7 av dem!

Fam.Gustafsson & Råffe,Nisse,Thea & HansTore

2008-12-24 00:02:14 - Ingemar Wästlund, ingemar.wastlund@milvusab.se

Jättefin hemsida. Hittade min dubbelchampion Campilios Conrad bland alla fina bilder.

2008-12-23 20:30:24 - Charlotte Hammarberg, charlotte.hammarberg@telia.com

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR och GRATTIS till alla valpar från Max (15 år i januari), Pinocchio, Sniff och Charlotte.

2008-12-23 07:44:22 - Carina Olsson, kennel@skogsraas.com

Grattis och lycka till med alla valpar!
Vi vill också önska er en riktigt God Jul & ett Gott Nytt År!

Carina med familj

2008-12-22 10:42:02 - Pia Lindbom, pia@lindbom.org

Hej och ett jätte GRATTIS till alla nya goa Campilios-valpar.Skönt att det gick så bra.14 stycken! Vi gläder oss med er. Ha en riktigt GOD JUL och ett riktigt GOTT NYTT ÅR. Pia, Kalle och Uva (som verkar nöjd med att ha blivit "storasyster")

2008-12-21 21:54:12 - Tony Kull, tony.kull@menigo.se

Grattis till valparna

God Jul O Gott Nytt Taxår önskar

Tony m fam.

2008-12-20 15:20:28 - Ulrika/Muskabo, ulrika.silen@hotmail.com

GOD JUL och lycka till med valparna, önskar Ulrika och Muskabotaxarna!

2008-12-19 07:04:41 - Niklas Danielsson, niklas.danielsson@aland.net

Hej och GRATTIS till de nya valparna! 14 valpar under en vecka, inte illa. Skall bli roligt att bli en Campilios valpägare (ef. C. Liva) med tanke på allt gott som skrivs i gästboken.
Ha en riktigt GOD JUL o. GOTT NYTT ÅR! Syns om några veckor.
Mvh. Niklas o. Sussie

2008-12-18 14:26:01 - Christina Karlsson, christina.karlsson@hamilton.se

Hej,
Trevlig hemsida.
Hälsningar
Christina & David

2008-12-17 07:40:09 - Carina Andersson, rondodrevets@glocalnet.net

GRATTIS till alla valpar.Det var ingen dålig kull.
Önskar er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År
Hälsningar
Carina Rondodrevets Kennel

2008-12-14 20:12:12 - Kjell Andersson, www.racer.emma@hotmail.com

Trevlig hemsida.Våran Rasmus blev Änglahund för fjorton dagar sen.Efter Campilios Raisa.Vi har sorg.Kjell Andersson Väse.

2008-12-12 09:47:07 - Pia Lindbom, pia@lindbom.org

Hej på er! Vilken fin jul och nyårs hälsning i Taxen. Kul att vara en Campilios. Ha det gott. Uva med fam,gm Pia

2008-12-11 13:38:18 - Åsa Danielsson, danielsson.asa@telia.com

Hej på er
Vilken fin hemsida ni skaffat! Va kul!
Pappa såg det häromdagen i Taxtidningen där ni hade "julhälsning" att det stod en hemside adress nu, så då gick vi ut o kollade.
Allt är bra med C.Tala, hon löper just för tillfället.
Skickar över lite kort på henne på mailen.
God Jul på Er
/Harry, Margareta o Tala gm Åsa

http://www.nogg.se/verner

2008-12-10 19:40:29 - Carina Olsson, carina@skogsraas.com

Hej på er!

Vad trevligt att ni skaffat er en så fin hemsida! Och så många vackra bilder! Är lite stolt över att få vara med på några av dem och även att vi fått äran att äga två framgångsrika och trevliga Camilioshundar, Prima & Qsling. Prima är ju också vår kennels stamtik.

Ha det bra och sköt om er.

Kramar
Carina Olsson
Skogsråa´s Kennel

2008-12-10 09:35:12 - simonridde@hotmail.com

Hej Far och Mor!
Snygg hemsida och fina bilder.

/Simon

2008-12-08 18:18:37 - Linda, lindaklein77@gmail.com

Hej morbror! -vilken fin hemsida! Kul!

/Linda

2008-12-08 10:12:33 - Anki Grahn, anki.grahn@spray.se

Hej,
Kul att ni fått hemsida! Roligt att itta på alla fina hundar. Lycka till.
Anki Grahn
Hummelmoras Kennel

2008-12-06 19:25:20 - Line og Roger Ølstøren, line@waterloo.no

Hei!
Kjempefin hjemmeside!
Vi har en hannhund etter Campilios Ocean, han heter Ørnekuba´s B-Charlie. (Sjekk gjerne vår hjemmeside; www.jostubakken.no)
Kunne vært artig å se et bilde av Campilios Ocean, vi har lett på nettet, men ikke funnet noe. Har dere peiling på hvor det kan finnes?
Med vennlig hilsen Line og Roger i Lensvika.

2008-12-04 18:39:29 - Lena Hjalmarsson, carmodey@telia.com

Hej Stellan & Marie-Louise! Jag blev så glad att höra ifrån er och nu har jag hittat er fina hemsida. Som alltid har ni genuint vackra taxar av helt underbar typ! Jag är så stolt som fick förmånen att starta upp min egen taxuppfödning med flera härliga Campilios-taxar, däribland den fantastiska Komma, Pamp & Proffs....
Fortsatt lycka till! Jag kommer att återkomma till er hemsida, ofta....
Kram! Lena (Carmodey)

2008-12-02 22:22:35 - Kerstin Norberg, kerstin.norberg@zelmaas.se

Hej!
Jag har varit inne regelbundet och kollat på hemsidan medan den växt fram, och nu när den börjar bli klar är jag jätteimponerad. Väldigt fina bilder, måste jag säga!
Hälsningar Kerstin
Zelmaas kennel

2008-12-02 15:43:02 - Henk de Groot, henk.groot@powermail.no

Hallo.Fin hjemmeside dere har fått dere.
Hilsen Kennel Stuttleggen.

2008-12-01 12:44:55 - Kristina Lilja, ruskabackens@telia.com

Hej! Roligt att titta på er fina hemsida med alla vackra taxar.
C.Seger är en riktig "pärla"
Hälsningar Kicki
Ruskabackens Kennel

2008-12-01 00:15:37 - Viveca Nilsson, viveca@mikkels.se

Hej! Grattis till er nya hemsida! Så många fina bilder på era vackra taxar!
Hälsningar Viveca
Mikkels Kennel

2008-11-29 21:45:45 - Karin Karlsson, karinkarlsson1@hotmail.com

Hej! Pappa L-G berättade att ni skaffat denna hemsida, vad bra! Roligt att nu kunna gå in och titta på taxbilder m.m. Lycka till med sidan!
Hälsningar Karin

2008-11-27 14:32:16 - Pia Lindbom, pia@lindbom.org

Hej på er! Kul med er hemsida. Nu kan vi följa Olja och de andra hundarna.Håller tummarna för valpningarna. Ser framemot fler fina bilder. Ha det gott. PIA

2008-11-22 20:35:57 - Leif, leif.klein@comhem.se

Hej på Er!
Verkligen snyggt jobbat, hoppas att Ni får mycket mer att göra än vad Ni redan
har. Lycka till.

2008-11-20 20:35:30 - Ulf Liljesvan, ulf@richard.se

I alla fall driver Dalle med ett härligt, kraftigt skall. Vi har mycket gris i marken men han bryrsej inte.
Hälsningar Ulf

2008-11-20 20:31:46 - Ulf Liljesvan, ulf@richard.se

Hej på er. Hoppas allt är bra. Vilken fin hemsida ni har. Dalle har börjat driva och han har ett hl.Inget skjutet ännu men det kommer.

2008-11-17 18:13:08 - Bengt Hermansson, ingela_bengt@hotmail.com

HEJ STELLAN ,DET VAR ROLIGT ATT FÅ SE DIN FINA HEMSIDA ,INGELA&BENGT

2008-11-16 17:29:31 - R Peltola, helenahpeltola@hotmail,com

Snygg hemsida
Fina hundar
Fina bilder (stellan )

Hälsningar R Peltola
Ps Tack för hjälpen i Skara

2008-11-16 16:12:23 - INGRID ANDERSSON, asbacken.andersson@telia.com

Grattis till dagens utställningsmeriter i Skara!
Snygg hemsida med många bra bilder!

2008-11-15 00:43:58 - Tale R. Waage, tale@jaktdachs.net

Hei! Flott hjemmeside dere har fått:) Grattis!

2008-11-10 22:07:57 - Ulrika

Hej!
Vad roligt att se er trevliga hemsida!
Hälsningar Ulrika,kennel Muskabo

2008-11-07 22:49:28 - Charlotte

Hälsningar från Max (Campilios Jälte) som snart fyller 15 år och är piggare och tokigare än någonsin.

2008-10-30 22:19:22 - Linn Ridde, linn.ridde@hotmail.com

Hej Pappa och Mamma! Vad stolt jag blir, vad duktiga ni är! Hoppas att hemsidan kommer att fortsätta att uppdateras! Kram!